כולסטרול

שאלה: שלום ד"ר!אני בת 34 ובבדיקות דם נמצא כי יש לי כולסטרול גבוה, חשוב לציין כי אינני אוכלת בשר, וגבינה צהובה מעבר למותר, בנוסף אין לי הרבה קג מיותרים, מה עליי לאכול, ממה עליי להימנע, גם לאבי יש כולסטרול גבוה ואינו...

שאלה: אני בן 52 - סובל מכולסטרול גבוה 270 כבר 6 שהים - בעבר הורדתי ל160 בעזרת ריצה - היום איני יכול לרוץ טריגליצרידים 154 - ניסתי ניאצין ואומגה 3 - לא עזר לאבי כולסטרול גבוה והוא לקה בליבו - רופא...

שאלה: שלום ד"ר בר !אני בת 22 ובבדיקת דם שגרתית נמצא אצלי כולסטרול 112 שזה נמוך מהנורמה . שאלותי הן : מה גורם לכולסטרול נמוך , האם זה מזיק , איך ניתן להעלות את הכולסטרול ( במידה וני צריכה להעלות אותו...

שאלה: שלום רבאני נוטל מדי יום בשעות הערב 10 מ"ג סיבסטטין/ סימבקור להורדת כולסטרול.אשמח לדעת האם יש נזק מצטבר לכבד/ אנזימי הכבד לאורך שנים?תודה ...

שאלה: שלום רבאני בן 31 בעל כולסטרול 250, ldl140, hdl 45, טרגליצרידים 150-160, סוכר 97 למשפחתי עבר של התקפי לב וסוכרת- אבנא המלצתך לתוספי מזון וצמחי מרפאבתודה מראש ...

שאלה: שלום רב,אני בן 32 משקל 70-71 קילו.יש לי כולסטרול 230, ldl 157, hdl 45, גלוקוז 107.אוכל מזון בריא+ סובין+שום+ויטמין cעבר משפחתי של סכרת והתקף לבלהמלצתך אודה מראשבברכהירון ...

שאלה: שלום פרופ` שטרנפלדאני בת 38 . בבדיקות שגרתיותשערכתי לאחרונה ערך הכולסטרולהיה 211. הLDL יצא 130.3 וה-HDL יצא 68. למיטב ידיעתי חשוב יותר היחס בין ה"רע" ל"טוב" מאשר הערך הכללי. האם זה נכון? (אני אוכלת עוף...

שאלה: שלום רבאני בן 31 בעל כולסטרול 250, ldl140, hdl 45, טרגליצרידים 150-160, סוכר 97 למשפחתי עבר של התקפי לב וסוכרת- אבנא המלצתך לתוספי מזון וצמחי מרפאבתודה מראש ...

INULIN

בריאים לחיים המפתח
,ימים ולאריכות יותר
,לכולם ממליץ FDA
ויצמן במכון חוקרים
...ממליצים העולם וברחבי בטכניון

לפרטים נוספים