Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

אהבתם? שתפו עם חבריכם

שאלה: שלום רב,
לפני כשלושה שבועות קבלתי התקף חריף של כאבים בגב תחתון עם הקרנה לרגל ימין. הכאבים ברגל היו חזקים מאד בכל מצב, בשכיבה, בישיבה, בעמידה.
C.T עמוד שדרה מותני,התוצאה היתה L4-5 DISC HERNIATION RT S/PSELECTIVE EPIDURAL BLOCK/
.
קבלתי זריקות פלקסין, וסטרואידים . נשלחתי לבית חולים על ידי האורטופד שם קבלתי אנלגטיקה בקוקטיל + זריקת אפידורל בעמוד השדרה. שוחררתי עם המלצה להמשך טיפול רפואה משלימה + פיזיוטרפיה וכדור לכאבים TRAMADEX 100 MG
לאחר הטיפולים הנ"ל, התחלתי להרגיש הרגשה מוזרה בקיבה, הפסקתי לאכול, ורק שתיתי מים. כעבור מספר ימים אושפזתי ובבדיקות היה ממצא של בריחת מלחים ופוטסיום. קבלתי אינפוזיה ומדבקת דורוג`סיק 25 מק"ג/שעה לכאבים ל- 72 שעות.
כעבור מס` ימים שוב התחלתי להרגיש רע באזור הקיבה. לא כאבים. שוב הפסקתי לאכול, ירדתי במשקל כ- 8 ק"ג במשך 3 שבועות. רופאת המשפחה, בקשה לבצע צילום קיבה,התוצאה היתה: גסטריטיס קל, אולטראסנד של הקיבה,התוצאה היתה ציסטה בגודל 2.6 ס"מ של הלבלב. בדיקת דם לחיידק הליקובקטור – שלישי, ובדיקת צואה.
(הכאב בגב והרגל הפך כעת למשני)
שאלתי היא:
מה דעתך על הטיפול שקיבלתי לכאבי הגב, האם הוא זה שהשפיע עלי בבעיות הקיבה, מאחר ולא קבלתי כלום נוגד לקיבה?.
טובה

תשובה: איני יודע לגבי הקיבה
אבל אם עדיןם כואב – אתה מוזמן להגיע להתיעצות במרפאתי – אפשר לעזור לך
ד"ר נחשון רנד
מומחה לאורתופדיה
ולבעיות עמוד שדרה

אהבתם? שתפו עם חבריכם

ראיתם משהו בכתבה שמעניין אתכם, רוציםמידע נוסף? מבקשים ייעוץ מקצועי? שלחו לנו את פרטיכם ויחזרו אליכם בקרוב.

    בעצם שימושכם בכלי כלשהו באתר טבעלייף כולל מחשבון הקלוריות וכולל פנייתכם ו/או הרשמתכם אלינו, אתם מאשרים בזאת כי אתם מסכימים למדיניות הפרטיות שלנו כולל קבלת דוא"ל ו/או הודעות סמס ו/או כל צורת פנייה אחרת אשר יכללו בין השאר מידע כללי, מסרים שיווקיים ופרסומיים. תמיד תוכלו להסיר את עצמכם מרשימת הדיוור ע"י פנייה אלינו בדוא"ל חוזר, או ע"י לחיצה על הקישור הסרה אשר נמצא בתחתית כל דוא"ל, או פנייה בטלפון 054-896-4838 או השבה בהודעת סמס חוזרת עם המילה הסר באם קיבלתם הודעת סמס (מסרון). 
    למדיניות הפרטיות המלאה לחץ כאן. אם אינך מסכים אליה אל תירשם אלינו, תודה.

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.

    INULIN

    בריאים לחיים המפתח
    ,ימים ולאריכות יותר
    ,לכולם ממליץ FDA
    ויצמן במכון חוקרים
    ...ממליצים העולם וברחבי בטכניון

    לפרטים נוספים

    דילוג לתוכן