Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

תיעוד רפואי

תיעוד רפואי

אהבתם? שתפו עם חבריכם

שאלה: בפגישה חד פעמית אצל פסיכולוגית הובהר לי כי יש ואני סובלת מחוסר איזון במוח שנותן אותותיו בצורה של חוסר שליטה ברגשות ואימפולסיביות ועוד. הפסיכולוגית שייכה זאת לחוויה מינית שעברתי בילדות. הוצע לי על ידה לפנות לפסיכיאטר לצורך קבלת טיפול. אני מעוניינת לבדוק את העניין רק שההתלבטות שלי היא האם לפנות לפסיכיאטר פרטי או דרך משרד הבריאות, שם הביקור ללא תשלום. החשש שלי הוא מתיעוד שעלול לפגום בהמשך הקריירה שלי באם ארצה להתקבל למקומות ממשלתיים. ידוע לי כי החסיון הוא כל עוד לא ויתרתי על סודיות, אך האם בחוזי עבודה מול גורמים מעין אלה ישנה דרישה לויתור הסודיות?
תודה על תשובתך

תשובה: שלום רב לך קרן,
בהמשך לחוות דעתה של הפסיכולוגית ומאחר ואני לא פגשתיך חשוב לדעתי כי בכל זאת תעברי הערכה ואיבחון אצל פסיכיאטר.
נכונה העובדה כי אם הבדיקה נעשית במסגרת מרפאות של משרד הבריאות יש צורך לתעד זאת בהתאם. את יכולה לפנות לרופא פסיכיאטר פרטי לצורך אבחנה מבדלת והמלצות דבר כזה אינו מתועד במערכת ציבורית ויהיה עליך לחתום על טופס וויתור סודיות אצל הרופא במידה והוא יתבקש לדווח על התרשמותו .
אני ממליץ לך בחום כן לפנות ליעוץ מקצועי נוסף על מנת לאשש או לשלול את דעתה של הפסיכולוגית .
בהצלחה
בברכה חמה

ד"ר יגאל גליקסמן

אהבתם? שתפו עם חבריכם

ראיתם משהו בכתבה שמעניין אתכם, רוציםמידע נוסף? מבקשים ייעוץ מקצועי? שלחו לנו את פרטיכם ויחזרו אליכם בקרוב.

    בעצם שימושכם בכלי כלשהו באתר טבעלייף כולל מחשבון הקלוריות וכולל פנייתכם ו/או הרשמתכם אלינו, אתם מאשרים בזאת כי אתם מסכימים למדיניות הפרטיות שלנו כולל קבלת דוא"ל ו/או הודעות סמס ו/או כל צורת פנייה אחרת אשר יכללו בין השאר מידע כללי, מסרים שיווקיים ופרסומיים. תמיד תוכלו להסיר את עצמכם מרשימת הדיוור ע"י פנייה אלינו בדוא"ל חוזר, או ע"י לחיצה על הקישור הסרה אשר נמצא בתחתית כל דוא"ל, או פנייה בטלפון 054-896-4838 או השבה בהודעת סמס חוזרת עם המילה הסר באם קיבלתם הודעת סמס (מסרון). 
    למדיניות הפרטיות המלאה לחץ כאן. אם אינך מסכים אליה אל תירשם אלינו, תודה.

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.

    INULIN

    בריאים לחיים המפתח
    ,ימים ולאריכות יותר
    ,לכולם ממליץ FDA
    ויצמן במכון חוקרים
    ...ממליצים העולם וברחבי בטכניון

    לפרטים נוספים

    דילוג לתוכן