Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

שמן אתרוגים

שמן אתרוגים

אהבתם? שתפו עם חבריכם

שאלה: דוקטור רונית שלום רב! בירצוני לדעת כיצד מכינים שמן אתרי ביכלל ושמן אתרי של קמומיל ביפרט אודה לך מאוד אים תיתיחסי שאלה נוספת האים קיים קורס להכנת קרמים בירושליים אני מוכנה לארגן נשים תודה ריקי

תשובה: הי ריקי
ישנן כמה שיטות להפקת שמן אתרי הפופולרית ביותר היא שיטת הזיקוק. מכניסים את הצמח לכלי סגור ואליו מחדירים אדי קיטור. השמן האתרי שבצמח מתאדה עם המים. לאחר קירור מפרידים את השמן האתרי מהמים (בקלות מפני ששמן אתרי אינו נמס במים).
בקשר לקורס הכנת קרמים בירושלים תתקשרי אלי 03-5587942
בברכה רונית

אהבתם? שתפו עם חבריכם

ראיתם משהו בכתבה שמעניין אתכם, רוציםמידע נוסף? מבקשים ייעוץ מקצועי? שלחו לנו את פרטיכם ויחזרו אליכם בקרוב.

    בעצם שימושכם בכלי כלשהו באתר טבעלייף כולל מחשבון הקלוריות וכולל פנייתכם ו/או הרשמתכם אלינו, אתם מאשרים בזאת כי אתם מסכימים למדיניות הפרטיות שלנו כולל קבלת דוא"ל ו/או הודעות סמס ו/או כל צורת פנייה אחרת אשר יכללו בין השאר מידע כללי, מסרים שיווקיים ופרסומיים. תמיד תוכלו להסיר את עצמכם מרשימת הדיוור ע"י פנייה אלינו בדוא"ל חוזר, או ע"י לחיצה על הקישור הסרה אשר נמצא בתחתית כל דוא"ל, או פנייה בטלפון 054-896-4838 או השבה בהודעת סמס חוזרת עם המילה הסר באם קיבלתם הודעת סמס (מסרון). 
    למדיניות הפרטיות המלאה לחץ כאן. אם אינך מסכים אליה אל תירשם אלינו, תודה.

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.

    INULIN

    בריאים לחיים המפתח
    ,ימים ולאריכות יותר
    ,לכולם ממליץ FDA
    ויצמן במכון חוקרים
    ...ממליצים העולם וברחבי בטכניון

    לפרטים נוספים

    דילוג לתוכן