Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

רגישות יתר

רגישות יתר

אהבתם? שתפו עם חבריכם

שאלה: לאחר ביקור אצל פסיכיאטר נאמר לי כי אני צריך לקחת תרופה לצינון הרגשות, אני יודע כי נפשי מאד רגישה ואני לוקח הכל ללב. ישנו טיפול טיבעי שלא יצריך ממני לקחת תרופות כימיקליות? תודה

תשובה: גדה שלום
יש בהחלט מספר צמחי מרפא אשר בעלי השפעה נפלאה על מצב רוחנו. התאמתם היא אישית ומתבצעת לאחר אבחון מדויק. טיפול טבעי אינו יעיל לכל המקרים אולם לעיתים הוא הוא בהחלט יכול להיות הפתרון היחיד.
בברכה
דר אודי בר

אהבתם? שתפו עם חבריכם

ראיתם משהו בכתבה שמעניין אתכם, רוציםמידע נוסף? מבקשים ייעוץ מקצועי? שלחו לנו את פרטיכם ויחזרו אליכם בקרוב.

    בעצם שימושכם בכלי כלשהו באתר טבעלייף כולל מחשבון הקלוריות וכולל פנייתכם ו/או הרשמתכם אלינו, אתם מאשרים בזאת כי אתם מסכימים למדיניות הפרטיות שלנו כולל קבלת דוא"ל ו/או הודעות סמס ו/או כל צורת פנייה אחרת אשר יכללו בין השאר מידע כללי, מסרים שיווקיים ופרסומיים. תמיד תוכלו להסיר את עצמכם מרשימת הדיוור ע"י פנייה אלינו בדוא"ל חוזר, או ע"י לחיצה על הקישור הסרה אשר נמצא בתחתית כל דוא"ל, או פנייה בטלפון 054-896-4838 או השבה בהודעת סמס חוזרת עם המילה הסר באם קיבלתם הודעת סמס (מסרון). 
    למדיניות הפרטיות המלאה לחץ כאן. אם אינך מסכים אליה אל תירשם אלינו, תודה.

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.

    INULIN

    בריאים לחיים המפתח
    ,ימים ולאריכות יותר
    ,לכולם ממליץ FDA
    ויצמן במכון חוקרים
    ...ממליצים העולם וברחבי בטכניון

    לפרטים נוספים

    דילוג לתוכן