חיפוש באתר
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

מהו סקאולן

מהו סקאולן

אהבתם? שתפו עם חבריכם

שאלה: שלום רונית מהו סקאולן?

תשובה: הי שרון
סקוואלן SQUALEN
הוא פחממן שומני בלתי רווי נוצר בכבד ומופרש בבלוטות חלב בעור.
השפעות קוסמטיקות:
• שימור לחות בעור
• סיוע בריפוי פצעים
• קטילת חיידקים
• ריכוך העור
• הפחתת קמטים קטנים
• ספיגה מהירה בעור והגברת יכולת ההתפשטות של שמנים צמחיים על העור.

חוסר בסקוולן גורם לעור מחוספס, יבש והזדקנות מוקדמות.
בעבר הופק משמן כבד כרישי אייזם שחיים באוקיינוס שקט מערבי. כיום מפיקים את הסקוואלן משמן זית. סקוולאן מצוי גם בסובין אורז, שמן נבט חיטה ושמרים.

בברכה רונית

אהבתם? שתפו עם חבריכם

ראיתם משהו בכתבה שמעניין אתכם, רוצים מידע נוסף? רשמו את המייל שלכם כאן למטה או שלחו אלינו פנייה - לחצו כאן לפנייה

    בעצם שימושך בכלי כלשהו באתר טבעלייף כולל מחשבון הקלוריות וכולל פנייתך והרשמתך אלינו אתה מאשר בזאת כי אתה מסכים למדיניות הפרטיות שלנו ואתה מסכים לקבל מאיתנו דברי דואר כולל שיווק ופרסום. תמיד תוכל להסיר את עצמך מרשימת הדיוור או ע"י פנייה אלינו או ע"י על לחיצה על הקישור הסרה מרשימת הדיוור אשר נמצא בתחתית כל מייל שיישלח אליך. למדיניות פרטיות לחץ כאן. אם אינך מסכים אנא אל תירשם אלינו, תודה.

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.

    INULIN

    בריאים לחיים המפתח
    ,ימים ולאריכות יותר
    ,לכולם ממליץ FDA
    ויצמן במכון חוקרים
    ...ממליצים העולם וברחבי בטכניון

    לפרטים נוספים