Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

יובש בגוף

יובש בגוף

אהבתם? שתפו עם חבריכם

שאלה: אני בת 52 .מספר שנים אני סובלת מיובש כללי בגוף לעתים קרובות שמתבטא ביובש בעיניים, יובש בנרתיק,התנפחות בבטן עם עצירות,כאבים לעיתים ברגליים שמלווים בעייפות יתר ואז ההרגשה שאני חייבת לנוח במיטה.בביקורי אצל רופאים פנימיים נאמר לי שבדיקות הדם בסדר וכנראה הכל נובע ממתחים בעבודה.נראה שהבעיה יותר חמורה,
לאיזה רופא מיקצועי כדאי לפנות?

תשובה: שלום מלכה. בהתייחסי לכתוב הרי את מתארת מצב של חוסר אנרגיית יין ועודף של יאנג. הדבר מתבטא כללית בעודף חום אשר מייבש את הנוזלים בגוף. כמו בכל מצב של חוסר נוזלים אנו חשים בין היתר גם עייפות, נטיה לעצירות וצואה יבשה וקשה, יובש בעיניים מחשיד שהתהליך התחיל מחסר דם בכבד. לאור כל אלו נראה לי שביקור אצל רופא סיני טוב יכול להביא למפנה במצבך. אל תתמהמהי כי ככל שחולף הזמן משך הטיפול מתארך ולעיתים מתפתחים מצבים גם בלתי הפיכים.

אהבתם? שתפו עם חבריכם

ראיתם משהו בכתבה שמעניין אתכם, רוציםמידע נוסף? מבקשים ייעוץ מקצועי? שלחו לנו את פרטיכם ויחזרו אליכם בקרוב.

    בעצם שימושכם בכלי כלשהו באתר טבעלייף כולל מחשבון הקלוריות וכולל פנייתכם ו/או הרשמתכם אלינו, אתם מאשרים בזאת כי אתם מסכימים למדיניות הפרטיות שלנו כולל קבלת דוא"ל ו/או הודעות סמס ו/או כל צורת פנייה אחרת אשר יכללו בין השאר מידע כללי, מסרים שיווקיים ופרסומיים. תמיד תוכלו להסיר את עצמכם מרשימת הדיוור ע"י פנייה אלינו בדוא"ל חוזר, או ע"י לחיצה על הקישור הסרה אשר נמצא בתחתית כל דוא"ל, או פנייה בטלפון 054-896-4838 או השבה בהודעת סמס חוזרת עם המילה הסר באם קיבלתם הודעת סמס (מסרון). 
    למדיניות הפרטיות המלאה לחץ כאן. אם אינך מסכים אליה אל תירשם אלינו, תודה.

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.

    INULIN

    בריאים לחיים המפתח
    ,ימים ולאריכות יותר
    ,לכולם ממליץ FDA
    ויצמן במכון חוקרים
    ...ממליצים העולם וברחבי בטכניון

    לפרטים נוספים

    דילוג לתוכן