Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

דיקור באוזנים

דיקור באוזנים

אהבתם? שתפו עם חבריכם

שאלה: תודה רבה על תשובתך בעניין דיקור אוזניים. אני אכן מעדיפה בירור יסודי של הבעיה במיוחד והיא מלווה בבעיות נוספות כמו יובש בפה, סחרחורות ובחילות אשר הבדיקות הרגילות לא הצליחו להעלות על הסיבה להן. הבעיה היא איך אפשר לדעת איזה מטפל הוא אכן טטוב מספיק ושאני לא סתם זורקת כסף. האם תוכל אולי להמליץ על מטפל באיזור הצפון(עכו, כרמיאל, נצרת)? אודה לך מאד אם תוכל לעזור לי.

תשובה: שלום דודי. מובן שגם הצמאון עליו את מדגישה את תוספת הבעיות הנלוות, אינה סתם כך. צריך לבחון האם מדובר בחום רב מדי במסלול הקיבה או בעיה במסלול הריאות למשל. אז יש הרבה מה לברר אצלך וכאמור אצל מטפל מוסמך וטוב. לגבי אזור הצפון, בכפר הורדים דר לו שאול הלוי ואולי כדאי שתתיעצי אתו. בהצלחה.

אהבתם? שתפו עם חבריכם

ראיתם משהו בכתבה שמעניין אתכם, רוציםמידע נוסף? מבקשים ייעוץ מקצועי? שלחו לנו את פרטיכם ויחזרו אליכם בקרוב.

    בעצם שימושכם בכלי כלשהו באתר טבעלייף כולל מחשבון הקלוריות וכולל פנייתכם ו/או הרשמתכם אלינו, אתם מאשרים בזאת כי אתם מסכימים למדיניות הפרטיות שלנו כולל קבלת דוא"ל ו/או הודעות סמס ו/או כל צורת פנייה אחרת אשר יכללו בין השאר מידע כללי, מסרים שיווקיים ופרסומיים. תמיד תוכלו להסיר את עצמכם מרשימת הדיוור ע"י פנייה אלינו בדוא"ל חוזר, או ע"י לחיצה על הקישור הסרה אשר נמצא בתחתית כל דוא"ל, או פנייה בטלפון 054-896-4838 או השבה בהודעת סמס חוזרת עם המילה הסר באם קיבלתם הודעת סמס (מסרון). 
    למדיניות הפרטיות המלאה לחץ כאן. אם אינך מסכים אליה אל תירשם אלינו, תודה.

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.

    INULIN

    בריאים לחיים המפתח
    ,ימים ולאריכות יותר
    ,לכולם ממליץ FDA
    ויצמן במכון חוקרים
    ...ממליצים העולם וברחבי בטכניון

    לפרטים נוספים

    דילוג לתוכן