Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

אי שיווי משקל

אי שיווי משקל

אהבתם? שתפו עם חבריכם

שאלה: אימי בת 77 חולת לב עם קוצב לב
סכרת סובלת מאי שיווי משקל חושך מול העיניים חייבת ללכת ולהחזיק בקיר או כיסא לפני התקנת קוצב לב הובטח שהנושא יסתדר אבל כלום , הינו גם אצל נורולוג בוצע אולטרסנד בצוואר עם יש סתימות ורופא א.א.ג. בדק ולא מצא כלום. אולי תוכל להמליץ על משהו?

תשובה: סופי שלום
אמך סובלת קרוב למדי מהיצרות ערקי הצוואר הפוגעת באספקת הדם למרכז שווי המשקל במוח ולכן הסחרחורות הקשות. יש פרוצודה בה מטפלים בבעיה ספציפית זו על ידי הסרת רבדי טרשתיים גדולים מעורקי הקרוטידים. אמליץ לפנות בהקדם לרופא כלי דם.
בברכה
דר אודי בר

אהבתם? שתפו עם חבריכם

ראיתם משהו בכתבה שמעניין אתכם, רוציםמידע נוסף? מבקשים ייעוץ מקצועי? שלחו לנו את פרטיכם ויחזרו אליכם בקרוב.

    בעצם שימושכם בכלי כלשהו באתר טבעלייף כולל מחשבון הקלוריות וכולל פנייתכם ו/או הרשמתכם אלינו, אתם מאשרים בזאת כי אתם מסכימים למדיניות הפרטיות שלנו כולל קבלת דוא"ל ו/או הודעות סמס ו/או כל צורת פנייה אחרת אשר יכללו בין השאר מידע כללי, מסרים שיווקיים ופרסומיים. תמיד תוכלו להסיר את עצמכם מרשימת הדיוור ע"י פנייה אלינו בדוא"ל חוזר, או ע"י לחיצה על הקישור הסרה אשר נמצא בתחתית כל דוא"ל, או פנייה בטלפון 054-896-4838 או השבה בהודעת סמס חוזרת עם המילה הסר באם קיבלתם הודעת סמס (מסרון). 
    למדיניות הפרטיות המלאה לחץ כאן. אם אינך מסכים אליה אל תירשם אלינו, תודה.

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.

    INULIN

    בריאים לחיים המפתח
    ,ימים ולאריכות יותר
    ,לכולם ממליץ FDA
    ויצמן במכון חוקרים
    ...ממליצים העולם וברחבי בטכניון

    לפרטים נוספים

    דילוג לתוכן